dilluns, 14 de gener del 2008

TRES PARTICIONS EN UN MACBOOK

Bé, he de reconèixer que quan vaig aconseguir fer això, vaig aprendre què volia dir "una palla mental!". Perdo per l'expressió, però és que és realment així. jeje
La sensació que et queda, després de resoldre quelcom que et porta moltes hores de patiment, menjades d'olla i on tota l'estona et va apareixent a la ment la frase "això s'ha de poder fer...", és molt molt bona!jeje

No sé per on començar per explicar com vaig fer per a resoldre el que per a mi era una gran problema. Si explico tots els passos que vaig fer, és una parrafada de "cuidado". Aleshores, he pensat que ho aniré explicant per punts separats, que per si sols tampoc són massa importants.

El primer de tot, és comprar-se un macbook; Instal·lar el paral·lels o qualsevol altre software de virtualització i veure que a part de la partició de dades que ja volies crear des d'un inici, hauràs d'afegir-ne una pel windows perquè algun dels programes que utilitzes, fregeix la màquina virtual.

En aquest moment és quan comences a provar el "boot camp" i comences a buscar pels "foros" la manera d'aconseguir tenir en el macbook, una partició pel MacOs, una pel windows i una altra per les dades que sempre guardes en una partició a part.