dimarts, 5 de febrer del 2008

ATAC HACKER

LA WEB DEL CE EUROPA HA ESTAT PIRATEJADAEL CAS ESTÀ EN MANS DEL DEPARTAMENT DE L'FBI DELS ESTATS UNITS

La web oficial del CE Europa va ser víctima, el passat 3 de febrer de 2008, del més greu i important atac 'hacker' (pirata)de la seva història. El servidor i la plataforma web on l'Europa té allotjades les seves dades, va fer-se servir ambfinalitats delictives per a encobrir un atac a la web principal de l'empresa americana 'General Motors'.

El/s hacker/s, a través de ceeuropa.com, van realitzar danys importants a la principal empresa mundial de vehiclesa motor. 'General Motors' va denunciar l'atac a les autoritats federals dels Estats Units. Posat en contacte amb el'Data Center' que dóna servei al CE Europa, el departament de l'FBI dels Estats Units està seguint el rastre del'atac per tal de poder denunciar els fets, inculpar al/s responsable/s i negar qualsevol responsabilitaten els fets per part del Club Esportiu Europa.

El contingut informatiu de ceeuropa.com (ceeuropa.cat) i Europa TV està ara mateix en vies de restauració.La recuperació de les dades, l'estructura i l'aparença gràfica de la web i d'Europa TV pot ser qüestiód'hores o dies, segons la diagnosi de l'atac. En cas de recuperar l'activitat regular del portal,aquest patirà igualment un retràs informatiu en les seves notícies, havent de treballar contrarrellotgedes de la data de retorn per incloure les notícies que, en el seu moment, correspondrien a les datesdels dies que hagi estat la web inoperativa.Preguem disculpeu les molèsties que això pugui ocasionar.

Deu ni dor.....