dimarts, 8 d’abril del 2008

Domino 8.0.1


Doncs aquest finde, el meu mestre Jedi es va prendre la molèstia d'instal·lar un nou servidor Domino 8.0.1!! i aquesta és la cara que se'm va quedar després de provar-lo una bona estona... Fins ara només havia provat el client però sense la plantilla de la versió 8. Hi ha algunes coses que trobes a faltar, però n'hi ha moltes amb les que et quedes satisfet.
Ja vaig explicar algunes cosetes de les novetats del client, però al convertir la plantilla aparèixen novetats com poden ser les converses de mails (el que ja fa temps que utilitza el gmail), els contactes freqüents, la millora en la velocitat de càrrega de l'accés web (conegut com a iNotes o dwa), les noves vistes de l'agenda, entre d'altres.

Bé, quan tingui una miqueta més de temps ja faré un explicació més profunda de la versió 8. I quan l'hagi testejada més, està clar!

M'agradaria remarcar que amb la versió 8 del client, s'incorpora la possiblitat de crear i editar fitxers de text, fulls de càcul i presentacions basats amb l'estandard ISO ODF. Un bon motiu perquè Microsoft tregui el seu estàndard propi....